Advies

Indien u zelf de handen uit de mouwen gaat steken maar wel zeker wilt weten dat uw eigen inspanningen ook het gewenste resultaat opleveren, kunt u bij STA-nl V.O.F. terecht voor advies. Wanneer u de plannen voorlegt aan STA-nl V.O.F., kunt u geadviseerd worden op het gebied van; Plan van aanpak, de te gebruiken materialen en technieken of de verwerking van materialen.

Renovatie

Bij STA-nl V.O.F. kunt u terecht voor de vervanging van uw bestaande badkamer, keuken of toilet. Het slopen en afvoeren van uw oude keuken, wand- en vloertegels en het sanitair. Het aanpassen van het leidingwerk naar de nieuwe situatie en het plaatsen van uw nieuwe keuken, sanitair, stucwerk en het betegelen van de wanden en vloer. Ook in de rest van het huis doet STA-nl V.O.F. renovatiewerk zoals het leggen van laminaat en parket, het vervangen van hang- en sluitwerk of het afhangen van deuren.

Onderhoud

Voor het plegen van klein onderhoud op bijvoorbeeld regelmatige basis en korte termijn kunt u bij STA-nl V.O.F. terecht. Hierbij valt te denken aan; Vervangen van kranen, kitnaden of plaatsen van spiegels. Ophangen van schilderijen, boekenplanken of kastjes of het verhelpen van lekkages en andere schades.

Nieuwbouw

Wordt het huis te klein?, STA-nl V.O.F. helpt u met het aan- en uitbouwen van bestaande ruimtes en het bouwen van nieuwe objecten. Bij STA-nl V.O.F. kunt u terecht voor de bouw van een woonark, serre, uitbouw, schuur en/of garage of tuinhuisjes.

Verbouwen

Constructie technische werkzaamheden zoals het doorbreken van dragende muren, het plaatsen of verplaatsen van niet dragende tussenwanden, het plaatsen van dakramen of dakkapellen, het creƫren van een kamer of werkplek op zolder, het wegwerken van wasmachine of combiketel en het verlagen van uw plafond behoren tot de werkzaamheden die STA-nl V.O.F. voor u kan verrichten.

Staat de klus die u voor ogen heeft er niet tussen, neem gerust contact op want STA-nl V.O.F. werkt ook op maat en is op vele markten thuis.